Gyros Bros i Vinterbro - RestaurangMenyn

Gamle Mossevei 5, Vinterbro


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerJosefine
15.11.2022
Utrolig god mat, mye mat og veldig god service. Bestiller herfra igjen!
Aleksander
2.11.2022
Fantastisk. Noe lunket, men det forventet jeg, da det er et stykke unna. Jeg er veldig fornøyd og jeg vet jeg kommer til å handle der i fra igjen!!
Andreas
23.10.2022
Maten var god men måtte vente 2 timer på maten

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Gyros Bros i Vinterbro. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Gyros Bros meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Gyros Bros åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Gyros Bros i Vinterbro. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Gyros Bros meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Gyros Bros åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Gyros Bros i Vinterbro. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Gyros Bros meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Gyros Bros öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.