Smile Pizza Elgeseter Sentrum i Trondheim - RestaurangMenyn

Elgeseter Gate 18, Trondheim


Åpningstider idag: 11:30 - 23:00

RecensionerJens
16/11/2022
Den var lunken. Smakte godt men var 30 min for sen og maten lå i bilen i minst 30 minutter, som gjorde at den ikke var varm da den kom. Ødelegger opplevelsen
Thomas
14/08/2022
kald
Pål-Jonas
07/08/2022
Kald mat, bestilte stor pizza, fikk liten

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Smile Pizza Elgeseter Sentrum i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Smile Pizza Elgeseter Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Smile Pizza Elgeseter Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Smile Pizza Elgeseter Sentrum i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Smile Pizza Elgeseter Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Smile Pizza Elgeseter Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Äta ute idag?

På den här webbsidan hittar du information om Smile Pizza Elgeseter Sentrum i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Smile Pizza Elgeseter Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Smile Pizza Elgeseter Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.