Byåsen Pizzeria & Grill i Trondheim - RestaurangMenyn

Dickaunsvingen 1, Trondheim


Åpningstider idag: 14:00 - 23:00

RecensionerMy
08/11/2022
Helt ærlig så var den alt for mye stekt. smakte lite og kjøttet var seigt.
Tina
21/10/2022
Fikk feil pizza. Skulle ha Byåsen Spesial, men fikk kebabpizza...
Kristian
17/09/2022
Smakte helt forferdelig, bestilling var ikke hel. Var ingen kjøtt biter i kebaben. Svært missfornøyd

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Byåsen Pizzeria & Grill i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Byåsen Pizzeria & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Byåsen Pizzeria & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Byåsen Pizzeria & Grill i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Byåsen Pizzeria & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Byåsen Pizzeria & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Byåsen Pizzeria & Grill i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Byåsen Pizzeria & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Byåsen Pizzeria & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.