Fresh Fried Chicken i Trondheim - RestaurangMenyn

Tmv-Kaia 1, Trondheim


Åpningstider idag: 12:00 - 23:00

RecensionerEmil
17/11/2022
Kyllingen jeg fikk var rå og jeg kunne ikke spise maten jeg fikk dessverre
Fredrik
08/11/2022
Fikk ikke alt som sto opplyst i menyen - manglet 2 x dip. Ble derfor litt tørt og trist ned bare chips og kylling. Var heller ikke fysisk kvittering stiftet på posen som vanlig.
Reidar
05/11/2022
Maten var ok, men de to inkluderte sausene var ikke med. Det var heller ikke noe salt på chipsen.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Fresh Fried Chicken i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Fresh Fried Chickens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Fresh Fried Chickens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Fresh Fried Chicken i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Fresh Fried Chickens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Fresh Fried Chickens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Fresh Fried Chicken i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Fresh Fried Chickens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Fresh Fried Chickens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.