Smile Pizza Elgeseter i Trondheim - RestaurangMenyn

Elgesetergate 18, Trondheim


Åpningstider idag: 00:00 - 02:00

RecensionerMaren
04/09/2022
Litt tørr hamburger, ganske liten porsjon fries og gjerne mere ost.
Kari
16/08/2022
Lite smak. Maten var kald
Snorre
16/08/2022
Soggy og kald

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Smile Pizza Elgeseter i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Smile Pizza Elgeseters meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Smile Pizza Elgeseters åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Smile Pizza Elgeseter i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Smile Pizza Elgeseters meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Smile Pizza Elgeseters åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Smile Pizza Elgeseter i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Smile Pizza Elgeseters meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Smile Pizza Elgeseters öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.