Fly Chicken Trondheim i Trondheim - RestaurangMenyn

Olav Tryggvasons gate 31, Trondheim


Åpningstider idag: 11:00 - 23:00

RecensionerNadeem
22/11/2022
Maten var kald
vibeke
09/11/2022
Kald, den ble ikke levert i spesiallaget bag for å holde på varmen. Den beholdt heller inne formen og var ganske rista. Fries var myk og kald. Kylling ganske crispy, men kald og smuldret. Skuffende.
Einar
12/10/2022
Litt kald men fremdeles veldig godt.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Fly Chicken Trondheim i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Fly Chicken Trondheims meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Fly Chicken Trondheims åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Fly Chicken Trondheim i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Fly Chicken Trondheims meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Fly Chicken Trondheims åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Fly Chicken Trondheim i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Fly Chicken Trondheims meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Fly Chicken Trondheims öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.