Istanbul Döner Chef i Trondheim - RestaurangMenyn

Olav Trygvasons gate 5, Trondheim


Åpningstider idag: 12:00 - 23:00

RecensionerFredrik
15/11/2022
Kald mat.
Mie
10/11/2022
Kjøttet var litt tørt og kaldtp
Odd
20/10/2022
Den var sykt god,og porsjonen var ment til en,men kunne godt mettet 3 personer minst,og jeg er ikke en småspist kar😅😁 Ikke den siste bestillingen derifra,knall🤟

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Istanbul Döner Chef i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Istanbul Döner Chefs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Istanbul Döner Chefs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Istanbul Döner Chef i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Istanbul Döner Chefs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Istanbul Döner Chefs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Istanbul Döner Chef i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Istanbul Döner Chefs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Istanbul Döner Chefs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.