Sweet Spot i Trondheim - RestaurangMenyn

Fjordgata 17B, Trondheim


Åpningstider idag: 10:00 - 16:00

RecensionerKim
30/09/2022
drikken var god
Sandra
05/07/2022
Kjempe god smoothiebowl med masse godt på. Elsket hvor fyldig den var, anbefaler virkelig!! Nam nam nam
Kine
19/06/2022
proteinpulveret smakte litt billig, maten hadde vært bedre om et annet proteinpulver hadde blitt brukt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sweet Spot i Trondheim. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sweet Spots meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sweet Spots åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sweet Spot i Trondheim. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sweet Spots meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sweet Spots åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Sweet Spot i Trondheim. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sweet Spots meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sweet Spots öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.