Shin Sushi Tromsø i Tromsø - RestaurangMenyn

Karlsøyvegen 12, Tromsø


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerKristian
22/11/2022
Maten virket ikke helt nylaget
Ina
03/11/2022
Fikk ikke soyasausen som ble bestillt
Chanett
31/10/2022
ganske god sushi 😊 kunne gjerne hatt en litt søtere soya saus, den var veldig salt den som fulgte med maten. kunne også hatt litt mer soya saus med maten.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Shin Sushi Tromsø i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Shin Sushi Tromsøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Shin Sushi Tromsøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Shin Sushi Tromsø i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Shin Sushi Tromsøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Shin Sushi Tromsøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Alla förtjänar en matpaus.

På den här webbsidan hittar du information om Shin Sushi Tromsø i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Shin Sushi Tromsøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Shin Sushi Tromsøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.