Jordbærpikene Jekta i Tromsø - RestaurangMenyn

Karlsøyvegen 12, Tromsø


Åpningstider idag: 10:00 - 20:00

RecensionerMorten
23/11/2022
Lasagne var kald
Tora
25/10/2022
God, men jeg fikk ikke brusen jeg bestilte.
Line
12/08/2022
Meget skuffet over liten posjon og kald mat☹️

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jordbærpikene Jekta i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jordbærpikene Jektas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jordbærpikene Jektas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jordbærpikene Jekta i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jordbærpikene Jektas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jordbærpikene Jektas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Jordbærpikene Jekta i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jordbærpikene Jektas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jordbærpikene Jektas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.