Chaiyo Thai - Jekta i Tromsø - RestaurangMenyn

Karlsøyvegen 12, Tromsø


Åpningstider idag: 11:00 - 21:00

RecensionerEvald
31/08/2022
Fikk ikke jusen min
Camilla
20/08/2022
Mye mat for pengene 👍🏼
Liv
16/08/2022
Manglet deler

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Chaiyo Thai - Jekta i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Chaiyo Thai - Jektas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Chaiyo Thai - Jektas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Chaiyo Thai - Jekta i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Chaiyo Thai - Jektas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Chaiyo Thai - Jektas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Chaiyo Thai - Jekta i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Chaiyo Thai - Jektas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Chaiyo Thai - Jektas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.