Koseverden & Koselig Cafe i Tromsø - RestaurangMenyn

Storgata 45, Tromsø


Åpningstider idag: 09:00 - 19:00

RecensionerIda
07/11/2022
maten var veldig god, men crossianten var litt bløt. resten var nydelig, iværtfall de fantastiske krabbekakene :)
Ásla
24/10/2022
Hadde vært endda bedre hvis vi fikk koppen av kaffe som ble kjøpt med. vi kjøpte 2 kopper kaffe og fikk bare en, men det skal ikke ta stjernene fra smakken av maten.
Nikette
30/09/2022
Veldig bra!! Resturanten tok hensyn til anledningen bestillingen skulle til.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Koseverden & Koselig Cafe i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Koseverden & Koselig Cafes meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Koseverden & Koselig Cafes åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Koseverden & Koselig Cafe i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Koseverden & Koselig Cafes meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Koseverden & Koselig Cafes åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Koseverden & Koselig Cafe i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Koseverden & Koselig Cafes meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Koseverden & Koselig Cafes öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.