Shanghai Wok i Tromsø - RestaurangMenyn

Elvegata 1, Tromsø


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

RecensionerLysa
12/11/2022
Tørre harde firstprice nudler
Ellen
08/11/2022
god, men savnet bestikk og saus
Nathalie
06/11/2022
Helt ok

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Shanghai Wok i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Shanghai Woks meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Shanghai Woks åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Shanghai Wok i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Shanghai Woks meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Shanghai Woks åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Shanghai Wok i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Shanghai Woks meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Shanghai Woks öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.