Peppes Pizza Tromsø i Tromsø - RestaurangMenyn

Stortorget 2, Tromsø


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerMarkus
30/09/2022
kald
Erling-Andre
21/08/2022
fikk liten pizza
Kamilla
21/08/2022
Desserten var helt fantastisk! 🤩 Pizzaene var dessverre kalde da de ble levert og smaken var ikke helt det vi hadde håpet på.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Peppes Pizza Tromsø i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Peppes Pizza Tromsøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Peppes Pizza Tromsøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Peppes Pizza Tromsø i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Peppes Pizza Tromsøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Peppes Pizza Tromsøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Peppes Pizza Tromsø i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Peppes Pizza Tromsøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Peppes Pizza Tromsøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.