Lotus Mat & Vinhus i Tromsø - RestaurangMenyn

Sjøgata 39, Tromsø


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerBrigita
21/11/2022
Maten hva veldig godt
Kjetil
18/11/2022
Beste Maki i Tromsø
Aedan
16/11/2022
Missing items

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Lotus Mat & Vinhus i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Lotus Mat & Vinhus meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Lotus Mat & Vinhus åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Lotus Mat & Vinhus i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Lotus Mat & Vinhus meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Lotus Mat & Vinhus åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Lotus Mat & Vinhus i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Lotus Mat & Vinhus meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Lotus Mat & Vinhus öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.