Art Cafe Bistro i Tromsø - RestaurangMenyn

Richards Withs plass 2, Tromsø


Åpningstider idag: Stengt

RecensionerBirgit
21/06/2022
Ordentlige ingdrenienser. Det var skikkelig med kjøtt i finnbiff og bolognese. Kjempegod på smak.
Sebastian
04/06/2022
Absolutely amazing and loved the gift

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Art Cafe Bistro i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Art Cafe Bistros meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Art Cafe Bistros åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Art Cafe Bistro i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Art Cafe Bistros meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Art Cafe Bistros åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Art Cafe Bistro i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Art Cafe Bistros meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Art Cafe Bistros öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.