Sushi House Tromsø i Tromsø - RestaurangMenyn

Storgata 69, Tromsø


Åpningstider idag: 10:30 - 21:00

RecensionerStine
21/11/2022
God mat og veldig kjapt levert! men skulle ønske vegetarcurryene inneholdt en form for protein, slik som tofu eller kikerter. Da hadde vi bestilt mye oftere!
Micael
20/11/2022
Maten var grusom
Remi
19/11/2022
Vårrullene var perfekt, men veldig lite currysmak av curryen. God ris.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sushi House Tromsø i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sushi House Tromsøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sushi House Tromsøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sushi House Tromsø i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sushi House Tromsøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sushi House Tromsøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Sushi House Tromsø i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sushi House Tromsøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sushi House Tromsøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.