Stranda Pizza i Tromsø - RestaurangMenyn

Strandvegen 134 9006 Tromsø Norway, Tromsø


Åpningstider idag: 15:00 - 22:00

RecensionerAngelica
22/10/2022
Tok feil levering, sto på feil adressse med feil mat, visste ikke hvor han skulle å maten var kald! Dårlig
Nikolai
22/10/2022
Lite mat og var ikke alt som stod i menyen som var på.
June
14/10/2022
Fikk ikke det æ bestilte. Ville ha en grilla kylling, fikk rullekebab av no slag. Men den va god da 🙃

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Stranda Pizza i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Stranda Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Stranda Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Stranda Pizza i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Stranda Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Stranda Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Stranda Pizza i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Stranda Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Stranda Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.