Egon Tromsø i Tromsø - RestaurangMenyn

Storgata 50, Tromsø


Åpningstider idag: 10:15 - 22:00

RecensionerLilian
17/11/2022
Fikk ikke alt jeg bestilte
Kristine
15/11/2022
Lite smak ikke en vinner her as
Oda
14/10/2022
Gammelt brød? Var kjempehardt og uspiselig. Chipsen var god og jeg var ellers fornøyd med leveringen.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Egon Tromsø i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Egon Tromsøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Egon Tromsøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Egon Tromsø i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Egon Tromsøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Egon Tromsøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Egon Tromsø i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Egon Tromsøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Egon Tromsøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.