Pastafabrikken i Tromsø - RestaurangMenyn

Sjøgata 17A, Tromsø


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerMerete
07/11/2022
Maten var kald, og ristet da alt lå opp med i pakken
Ranja
05/11/2022
Helt fantastisk som alltid
Ranja
05/11/2022
Helt fantastisk som alltid

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pastafabrikken i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pastafabrikkens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pastafabrikkens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pastafabrikken i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pastafabrikkens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pastafabrikkens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Pastafabrikken i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pastafabrikkens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pastafabrikkens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.