Tiger Sushi - Tromsø i Tromsø - RestaurangMenyn

Grønnegata 38, Tromsø


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

RecensionerTrine
17/11/2022
Nydelig
Ola
12/11/2022
Fikk ikke alt jeg hadde bestilt og betalt for.
Elea
08/11/2022
Veldig god, men fikk ikke rekechipsen som jeg betalte for..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tiger Sushi - Tromsø i Tromsø. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tiger Sushi - Tromsøs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tiger Sushi - Tromsøs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tiger Sushi - Tromsø i Tromsø. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tiger Sushi - Tromsøs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tiger Sushi - Tromsøs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Tiger Sushi - Tromsø i Tromsø. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tiger Sushi - Tromsøs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tiger Sushi - Tromsøs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.