Peking Kafé & Restaurant i Tønsberg - RestaurangMenyn

GREV WEDELS GATE 4B, Tønsberg


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerTanya
21/11/2022
nå har jeg spist 2 runder av maten å det er en runde igjen å jeg er så mett at det gjør vondt å puste. alltid god mat og stor porsjon 👌
Lill
18/11/2022
Kald mat pga lang tid
Jeanette
25/10/2022
Greie vårruller men var litt lite fyll. Stekte nudler og biff var litt smakløs, lite grønnsaker. Kylling i karri var ikke verd pengene, sausen hadde en geleaktig konsistens og en kunstig smak.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Peking Kafé & Restaurant i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Peking Kafé & Restaurants meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Peking Kafé & Restaurants åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Peking Kafé & Restaurant i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Peking Kafé & Restaurants meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Peking Kafé & Restaurants åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Peking Kafé & Restaurant i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Peking Kafé & Restaurants meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Peking Kafé & Restaurants öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.