Bare Barista Kaffebar i Tønsberg - RestaurangMenyn

Øvre Langgate 44, Tønsberg


Åpningstider idag: 10:00 - 17:00

RecensionerJohan
16/10/2022
Fikk halvparten av bestillingen. Dette skjer litt for ofte fra denne plassen
Cathrine
31/07/2022
Maten kom over en time forsinket og var iskald
anonymous
27/05/2022
Digg med varm cafe latte på døra!

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Bare Barista Kaffebar i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Bare Barista Kaffebars meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Bare Barista Kaffebars åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Bare Barista Kaffebar i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Bare Barista Kaffebars meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Bare Barista Kaffebars åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Bare Barista Kaffebar i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Bare Barista Kaffebars meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Bare Barista Kaffebars öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.