Restaurant Venezia i Tønsberg - RestaurangMenyn

Smidsrødveien 7, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 21:00

RecensionerJacob
18/11/2022
Bestilte med extra kjøtt og ost. Håper i beste fall de glemte det, for det var ikke mye fyll på den pizzan
Simen
13/11/2022
Beste pizzaen i Tønsberg, uten tvil.
Daniel
14/10/2022
Maten var veldig god, men kom ikke før 2t etter bestilling

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Restaurant Venezia i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Restaurant Venezias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Restaurant Venezias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Restaurant Venezia i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Restaurant Venezias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Restaurant Venezias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Är det matdags?

På den här webbsidan hittar du information om Restaurant Venezia i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Restaurant Venezias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Restaurant Venezias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.