Epic Døner i Tønsberg - RestaurangMenyn

conradis gate 7, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerMichael
18/11/2022
halvtime soffy fries og lite kjøtt til tross at jeg bestilte extra kjøtt
Henrik
28/10/2022
Manglet saus.
Glenn
18/10/2022
Og smaken var god men størrelsen eller mengden av mat var litt lite. Men fin kombinasjon mellom kjøtt grønnsaker i selve brød.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Epic Døner i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Epic Døners meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Epic Døners åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Epic Døner i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Epic Døners meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Epic Døners åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Epic Døner i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Epic Døners meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Epic Døners öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.