Jafs Tønsberg i Tønsberg - RestaurangMenyn

Storgaten 24, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerJon
22/10/2022
Dette er andre gangen de kansellerer min bestilling!! Forbanna drit plass
Edward
11/08/2022
Var alt for kald og var med løk jeg tåler ikke løk
Linn
11/07/2022
Skulle ikke ha mais pga allergi,fikk masse mais. Mat lå slengt i papirposen,uhygienisk å måtte kastes. Veldig trist da vi bare har tidligere gode opplevelser. Skulle komme ny mat,det skjedde ikke.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Jafs Tønsberg i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Jafs Tønsbergs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Jafs Tønsbergs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Jafs Tønsberg i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Jafs Tønsbergs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Jafs Tønsbergs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Jafs Tønsberg i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Jafs Tønsbergs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Jafs Tønsbergs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.