NANA Thaikaway i Tønsberg - RestaurangMenyn

Eikveien 107, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 21:00

RecensionerWolfram
19/11/2022
amazing food, scampi a bit overcooked but authentic flavours
Rebecca
13/11/2022
Maten var svidd
Ela
03/11/2022
Deler av retten var brent. Smakte også noe brent. Første gang jeg opplever det slik hos dere.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om NANA Thaikaway i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på NANA Thaikaways meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også NANA Thaikaways åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om NANA Thaikaway i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på NANA Thaikaways meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også NANA Thaikaways åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om NANA Thaikaway i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på NANA Thaikaways meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även NANA Thaikaways öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.