Teie Pizza & Grill i Tønsberg - RestaurangMenyn

Kirkeveien 19, Tønsberg


Åpningstider idag: 00:00 - 00:00

RecensionerFredrik
13/11/2022
kald når den ble levert
Michael
11/11/2022
bestilte en kebab ufo og fikk en uspiselig salt biff ufo :(
Aina
09/11/2022
Selve smaken på pizzaen var god, men vi fant et langt, svart hår på det ene stykket og det ødela hele middagen. Ingen ville spise pizzaen etter det.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Teie Pizza & Grill i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Teie Pizza & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Teie Pizza & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Teie Pizza & Grill i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Teie Pizza & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Teie Pizza & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Teie Pizza & Grill i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Teie Pizza & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Teie Pizza & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.