Alshami Restaurant Sentrum i Tønsberg - RestaurangMenyn

Rådhusgaten 2, Tønsberg


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerSebastian
22/11/2022
Kanskje den værste rullekebabeb jeg har smakt
Silje
24/10/2022
Smakte verre enn sist og var meget skuffende. Ble ikke spist opp dessverre. Har kjøpt ufo her tidligere og da var det supert men nå var det møkk
Erlend
10/10/2022
Mye mat, og ferske grønnsaker. Litt lite smak trekker ned helhetsinntrykket.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Alshami Restaurant Sentrum i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Alshami Restaurant Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Alshami Restaurant Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Alshami Restaurant Sentrum i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Alshami Restaurant Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Alshami Restaurant Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Alshami Restaurant Sentrum i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Alshami Restaurant Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Alshami Restaurant Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.