Maison Grabot Tønsberg i Tønsberg - RestaurangMenyn

Rambergveien 14, Tønsberg


Åpningstider idag: 10:00 - 16:00

RecensionerHarald
25/07/2022
Alltid tom for croissanter
Camilla
26/02/2022
Ble aldri levert.
anonymous
21/12/2021
Første bestillingen ble kansellert pga de manglet en ting. Bestilte på nytt og estimert tid var 35min tok over en time

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Maison Grabot Tønsberg i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Maison Grabot Tønsbergs meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Maison Grabot Tønsbergs åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Maison Grabot Tønsberg i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Maison Grabot Tønsbergs meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Maison Grabot Tønsbergs åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Maison Grabot Tønsberg i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Maison Grabot Tønsbergs meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Maison Grabot Tønsbergs öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.