Epic Fried Chicken i Tønsberg - RestaurangMenyn

Conradis gate 7, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerChristoffer
29/10/2022
det var godt. Men jeg fikk ikke 6 bitter fikk kanskje 3 den var alt for liten. og det samme gjelder boks nr 2
Einar
16/10/2022
No sprite
Frederik
31/07/2022
helt ræva, var ikke verdt pengene.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Epic Fried Chicken i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Epic Fried Chickens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Epic Fried Chickens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Epic Fried Chicken i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Epic Fried Chickens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Epic Fried Chickens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Epic Fried Chicken i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Epic Fried Chickens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Epic Fried Chickens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.