Tønsberg Pizza Sentrum i Tønsberg - RestaurangMenyn

Stoltenbergs gate 31, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerHelge
30/09/2022
Pizza’n var god
Helene
23/09/2022
Maten var kald. Ellers gode smaker og mengde
Keria
18/09/2022
Deigen var brent

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tønsberg Pizza Sentrum i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tønsberg Pizza Sentrums meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tønsberg Pizza Sentrums åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tønsberg Pizza Sentrum i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tønsberg Pizza Sentrums meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tønsberg Pizza Sentrums åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Tønsberg Pizza Sentrum i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tønsberg Pizza Sentrums meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tønsberg Pizza Sentrums öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.