Sentrum Pizza & Grill i Tønsberg - RestaurangMenyn

conradis gate 7, Tønsberg


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerRaghad
29/09/2022
Maten komt veldig seint og det var mer enn en time og maten var kaldt også har ikkje spist maten
Anne-Margrethe
04/09/2022
god burger, pizzane deres har alltid en søtlig ettersmak som ikke er min smak
Mina
21/08/2022
Helt forjævlig, dårlig

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sentrum Pizza & Grill i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sentrum Pizza & Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sentrum Pizza & Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sentrum Pizza & Grill i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sentrum Pizza & Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sentrum Pizza & Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Kurrar det i kistan?

På den här webbsidan hittar du information om Sentrum Pizza & Grill i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sentrum Pizza & Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sentrum Pizza & Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.