Pizzavera - Tolvsrød i Tønsberg - RestaurangMenyn

GAUTERØDVEIEN 57, Tønsberg


Åpningstider idag: 15:00 - 23:00

RecensionerCecilie
22/11/2022
Veldig god!
Andreas
13/11/2022
veldig god kebabpizza :-)
Svein
01/11/2022
Bra, men skrev bare salt på pommes frites. Det kom med pommes krydder😳ikke første gang

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Pizzavera - Tolvsrød i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Pizzavera - Tolvsrøds meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Pizzavera - Tolvsrøds åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Pizzavera - Tolvsrød i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Pizzavera - Tolvsrøds meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Pizzavera - Tolvsrøds åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Pizzavera - Tolvsrød i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Pizzavera - Tolvsrøds meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Pizzavera - Tolvsrøds öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.