Big Poppa Burger i Tønsberg - RestaurangMenyn

Rambergveien 16a, Tønsberg


Åpningstider idag: 10:00 - 22:00

RecensionerSara
30/10/2022
Maten var ikke god nok, og drikken vi bestilte fikk vi ikke med. Ikke fornøyd.
Pavel
27/10/2022
Syns kvaliteten på maten har falt generelt her siste halve året.. Handler mindre og minsre her. Enten overstekt eller vell understekt. Pomfrien er bare helt krise egentlig og alltid vært. Skuffende
Pavel
14/09/2022
Burgeren er suveren, men kunne tenkt meg at pomfrien var bedre

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Big Poppa Burger i Tønsberg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Big Poppa Burgers meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Big Poppa Burgers åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Big Poppa Burger i Tønsberg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Big Poppa Burgers meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Big Poppa Burgers åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Big Poppa Burger i Tønsberg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Big Poppa Burgers meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Big Poppa Burgers öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.