Peppes Pizza Skien i Skien - RestaurangMenyn

Ulefossvegen 32, Skien


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerInger
28.9.2022
mistet utover. tok med tilbake.
Anita
21.5.2022
dårligste pizzaen jeg har smakt,Mistet hele boksen med krydder i den.Aldri mer mat fra dere
Emilie
16.5.2022
Fikk ikke maten

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Peppes Pizza Skien i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Peppes Pizza Skiens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Peppes Pizza Skiens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Peppes Pizza Skien i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Peppes Pizza Skiens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Peppes Pizza Skiens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Taggad på lite käk?

På den här webbsidan hittar du information om Peppes Pizza Skien i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Peppes Pizza Skiens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Peppes Pizza Skiens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.