Nam Nam Grill & Pizza i Skien - RestaurangMenyn

Torggata 5, Skien


Åpningstider idag: 00:00 - 01:00

RecensionerSakarias
2.7.2022
Good but i never received the soda i bought with it
Martin
21.6.2022
Kald og smakte lite
Stian
12.6.2022
Veldig dårlig tok 2 timer.. maten var kald og bestilte ekstra kjøtt fikk nesten ingen ting..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Nam Nam Grill & Pizza i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Nam Nam Grill & Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Nam Nam Grill & Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Nam Nam Grill & Pizza i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Nam Nam Grill & Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Nam Nam Grill & Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Nam Nam Grill & Pizza i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Nam Nam Grill & Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Nam Nam Grill & Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.