Sabrura Sticks & Sushi Herkules i Skien - RestaurangMenyn

Ulefossvegen 32, Skien


Åpningstider idag: 10:00 - 20:00

RecensionerTonje
21.11.2022
maten var god, men det fulgte ikke med spisepinner.
Lise
31.10.2022
Maten var grei nok, men jeg skrev uttrykkelig i beskjeden til sjåfør at mateb skulle til kjellerinngang. Hadde det ikke vært fordi jeg gikk opp til veien, hadde ikke maten min kommet til meg.
Anette
31.10.2022
Helt grei, risen på nigiriene var veldig løs, skulle gjerne hatt litt mer krydder på smårettene.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sabrura Sticks & Sushi Herkules i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sabrura Sticks & Sushi Herkules meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sabrura Sticks & Sushi Herkules åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sabrura Sticks & Sushi Herkules i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sabrura Sticks & Sushi Herkules meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sabrura Sticks & Sushi Herkules åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Sabrura Sticks & Sushi Herkules i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sabrura Sticks & Sushi Herkules meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sabrura Sticks & Sushi Herkules öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.