Borgestadgrillen i Skien - RestaurangMenyn

Gregorius Dagssons gate 220, Skien


Åpningstider idag: 13:00 - 22:00

RecensionerRune
21.11.2022
litt kald og maten var tam i smak
Line
19.11.2022
Svært lite fries for pengene. Men god smak på burgeren! Mangler derimot litt flere grønnsaker, og det var ganske mye dressing.
MR
19.11.2022
fikk ikke det jeg bestilte haan Rana med meg

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Borgestadgrillen i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Borgestadgrillens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Borgestadgrillens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Borgestadgrillen i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Borgestadgrillens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Borgestadgrillens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Borgestadgrillen i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Borgestadgrillens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Borgestadgrillens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.