Crispy Grill i Skien - RestaurangMenyn

Skistredet 8, Skien


Åpningstider idag: 10:30 - 00:00

RecensionerEmma
30.10.2022
Jeg fikk sldri maten min. Står kontaktløs bestilling, men sjåføren leverte aldri fra seg maten.
Sidney
20.10.2022
maten var god eneste var at kylling burgeren som ble bestilt uten løk men med salat og aioli kom uten noen ting kun tørt brød og kylling file
Laila
9.10.2022
bra, men ikke så varm lenger.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Crispy Grill i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Crispy Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Crispy Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Crispy Grill i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Crispy Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Crispy Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Crispy Grill i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Crispy Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Crispy Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.