Masala Lounge i Skien - RestaurangMenyn

Kongens gate 5,, Skien


Åpningstider idag: 16:00 - 22:00

Recensioner



Karianne
18.11.2022
Dessverre fikk vi en feil rett. Bestile 2 forskjellige retter, men fikk 2 like. Smaken var god, men veldig skuffet når jeg oppdaget at jeg fikk noe annet en hva jeg haddde lyst på.
Elisabeth
29.10.2022
fikk feil drikke og lite smak på maten
Julie
11.10.2022
Jeg fikk ikke maten før lengre enn 2 timer etter jeg bestilte den..

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Masala Lounge i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Masala Lounges meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Masala Lounges åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Masala Lounge i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Masala Lounges meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Masala Lounges åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vad blir det för mat idag?

På den här webbsidan hittar du information om Masala Lounge i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Masala Lounges meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Masala Lounges öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.