Asahi Sushi i Skien - RestaurangMenyn

Kongens gate 7, Skien


Åpningstider idag: 15:00 - 21:00

RecensionerVibeke
5.11.2022
Fikk ikke med maionesen. Ellers bra👍🏼
Maybelle
29.10.2022
For søt smak i rettene, sushirisen er for sur.
Michelle
29.10.2022
Fikk ikke det jeg bestilte. Bestilte Pad Thai, men fikk en gryterett/suppe med ris og ikke en nuddelrett som pad thai skal være.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Asahi Sushi i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Asahi Sushis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Asahi Sushis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Asahi Sushi i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Asahi Sushis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Asahi Sushis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Lyxa till det med lite god hämtmat?

På den här webbsidan hittar du information om Asahi Sushi i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Asahi Sushis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Asahi Sushis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.