Lykke i Skien - RestaurangMenyn

Langbrygga 8, Skien


Åpningstider idag: 11:00 - 22:00

RecensionerSihren
27.10.2022
Ikke godt brød
Leon
21.10.2022
Manglet en del fra menyen som jeg ikke fikk. Smørbrød og saltpoteter manglet!!
Kimberly
27.2.2022
Sendte feil mat og som jeg er allergisk mot

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Lykke i Skien. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Lykkes meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Lykkes åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Lykke i Skien. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Lykkes meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Lykkes åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Låta någon annan laga maten idag?

På den här webbsidan hittar du information om Lykke i Skien. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Lykkes meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Lykkes öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.