Sushi by Thai City Ski i Ski - RestaurangMenyn

Jernbanesvingen 6 Ski Storsenter, Ski


Åpningstider idag: 10:00 - 21:00

RecensionerIldri
13.10.2022
helt ok. bitene var for store og det var litt tørt
Alexander
23.9.2022
God
Hans
17.9.2022
Kjempe god

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Sushi by Thai City Ski i Ski. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Sushi by Thai City Skis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Sushi by Thai City Skis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Sushi by Thai City Ski i Ski. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Sushi by Thai City Skis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Sushi by Thai City Skis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Hungrig som en björn?

På den här webbsidan hittar du information om Sushi by Thai City Ski i Ski. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Sushi by Thai City Skis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Sushi by Thai City Skis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.