Ararat Pizza i Ski - RestaurangMenyn

Langhussenteret 5, Ski


Åpningstider idag: 12:00 - 22:00

RecensionerMaren
3.11.2022
Bestilte uten løk grunnet allergi, fikk med løk og kunne ikke spise pizzaen.
Anna
7.10.2022
Lite smak på pizza, pommes fries over krydret og våt. Enste som de fikk til var brus men heldigvis lagger de ikke det selv. Men utvalget der er så stort...

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Ararat Pizza i Ski. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Ararat Pizzas meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Ararat Pizzas åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Ararat Pizza i Ski. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Ararat Pizzas meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Ararat Pizzas åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Vem bjuder?

På den här webbsidan hittar du information om Ararat Pizza i Ski. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Ararat Pizzas meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Ararat Pizzas öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.