Don Pablos Pizza Ski i Ski - RestaurangMenyn

Torgveien 10, Ski


Åpningstider idag: 14:00 - 22:00

RecensionerLiron
5.11.2022
Ble champingjong/sopp på pizzaen noe som det ikke stod noe om. Noe som jeg er allergisk på. Så jeg fikk dessverre ikke spist noe mat. Måtte bare kaste pizzaen.
Anders
4.11.2022
Maten var direkte smakløs og ikke verdt pengene i det hele tatt. Synes også deigen virket som en frossenpizza.
Alexandra
28.8.2022
Lite smak på puzzaen. Dyrt ift størrelse. Det hadde vært fint med info om størrelse på liten og stor pizza

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Don Pablos Pizza Ski i Ski. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Don Pablos Pizza Skis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Don Pablos Pizza Skis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Don Pablos Pizza Ski i Ski. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Don Pablos Pizza Skis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Don Pablos Pizza Skis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Don Pablos Pizza Ski i Ski. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Don Pablos Pizza Skis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Don Pablos Pizza Skis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.