Tataki i Ski - RestaurangMenyn

Torgveien 2, Ski


Åpningstider idag: 13:00 - 21:00

RecensionerCarina
18.11.2022
Dette er ikke en klage på resturanten, for litt svidd kylling kan vi leve med. Men det er kjedelig å få servert iskald mat når leveringa blir en halvtime lengere en først sakt.
Daniel
16.11.2022
Kald, manglet servietter. Kunne vært mer mat
Simen
16.11.2022
Mat var OK, men lokket på en av varmrettene satt ikke på, derfor meste av saus og noe grønnsaker lå strødd i posen. Ikke en delikat start på måltidet når alt er klissete og søl.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tataki i Ski. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tatakis meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tatakis åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tataki i Ski. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tatakis meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tatakis åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Skämma bort dig själv med ett restaurangbesök?

På den här webbsidan hittar du information om Tataki i Ski. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tatakis meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tatakis öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.