Tunevannet Gatekjøkken i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Kirkeveien 46, Sarpsborg


Åpningstider idag: 13:00 - 21:00

RecensionerJasin
18/06/2022
fantastisk
Jasin
04/06/2022
fantastisk
Jasin
26/05/2022
veldig god mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tunevannet Gatekjøkken i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tunevannet Gatekjøkkens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tunevannet Gatekjøkkens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tunevannet Gatekjøkken i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tunevannet Gatekjøkkens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tunevannet Gatekjøkkens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Tunevannet Gatekjøkken i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tunevannet Gatekjøkkens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tunevannet Gatekjøkkens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.