Appetitten Pizza Grill i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Skjeberg veien 112, Sarpsborg


Åpningstider idag: 14:00 - 23:00

RecensionerNadja
16/11/2022
kald
Emely
04/11/2022
maten kom en time før bestilt tid
Maiken
09/10/2022
Tørr burger,Tørt brød, nesten ikke dressing og lite salat. En osteskive var klistra fast i lokket, utover det var det bare kjøtt jeg så når jeg åpna for å se. Skuffa. Gleda oss til skikkelig digg mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Appetitten Pizza Grill i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Appetitten Pizza Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Appetitten Pizza Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Appetitten Pizza Grill i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Appetitten Pizza Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Appetitten Pizza Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Appetitten Pizza Grill i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Appetitten Pizza Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Appetitten Pizza Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.