Kebab House Grill i Sarpsborg - RestaurangMenyn

Kebab House Borgenhaugen, Skjebergveien 581738 Sarpsborg, Sarpsborg


Åpningstider idag: 12:00 - 23:00

RecensionerMaren
20/11/2022
Veldig mye mat for pengene, klarte bare spise halvparten
Sandra
15/11/2022
Måten var ok, men sjåføren var en amatør som spurte om jeg kunne gå til butikken å hente maten...
Camilla
15/10/2022
dårlig rullet sammen og veldig bløt

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Kebab House Grill i Sarpsborg. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Kebab House Grills meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Kebab House Grills åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Kebab House Grill i Sarpsborg. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Kebab House Grills meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Kebab House Grills åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Dags att fylla på med ny energi?

På den här webbsidan hittar du information om Kebab House Grill i Sarpsborg. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Kebab House Grills meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Kebab House Grills öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.